Κορωνοϊός - Champions League: Προς Final 4 στη Γερμανία

Πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα-Νάπολι

Champions League

Σύμφωνα,  με το ιταλικό «Sky», η UEFA και η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) μελετούν σοβαρά το ενδεχόμενονα να ολοκληρωθεί το Champions League με Final 4 στην (πιο ασφαλή) Γερμανία και όχι στην Κωνσταντινούπολη που αρχικα έχει οριστεί για να φιλοξενήσει τον τελικό.

Νέα κρούσματα στην Premier League

Η πετυχημένη επανέναρξη της Bundesliga είναι ο κύριος λόγος που όλο και περισσότεροι σύλλογοι είναι θετικοί σε αυτή την επιλογή, ακόμα και στην πιθανότητα να διεξαχθούν τα προημιτελικά σε μονό αγώνα και σε ουδέτερο, κατά προτίμηση γερμανικό, έδαφος.

Στις 17 Ιουνίου, όταν και θα λάβει χώρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση, τόσο για το σύστημα διεξαγωγής από τα προημιτελικά και μετά, όσο και για το πότε θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια για την φάση των «16».

H Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησε μάσκες κατά του κορωνοϊού

Το διήμερο 7-8 Αυγούστου εμφανίζεται ως το πιο πιθανό, ώστε να διεξαχθούν τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα – Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς), Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (νίκη 2-1 των Πολιτών στην Μαδρίτη), Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι (3-0 για την Μπάγερν στο Λονδίνο) και Γιουβέντους – Λυών (1-0 οι Γάλλοι στο πρώτο ματς).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top