ΠΑΟΚ: Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS

Μέχρι το τέλος Μάη θα γίνει η ακροαματική διαδικασία

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν, κατέθεσε (4/5) την προσφυγή στο CAS και πλέον περιμένει την ημερομηνία εκδίκασης.

ΠΑΟΚ: Οπαδοί έσπασαν την καραντίνα

Οι Θεσαλονικείς αμέσως μετά την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας είχαν κάνει γνωστό ότι θα προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο. Έτσι  ήρθαν και σε συνεργασία με ελβετικό δικηγορικό γραφείο  κατατέθεσαν την προσφυγή.

ΕΠΟ-Επιτροπή Εφέσεων: Παραμένει το -7 στον ΠΑΟΚ και το -12 στην Ξάνθη

Πλέον αναμένεται το CAS να ενημερώσει την ΕΠΟ και θα προχωρήσει στην επιλογή των ανθρώπων που θα εξετάσουν την υπόθεση.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ εικάζουν πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία και στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βγει η απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει τον Ολυμπιακό στην UEFA

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο πόλεμος μεραξύ του ΠΑΟΚ και του Ολτμπιακού. Σύμφωνα με  την  εφημερίδα «FORZA», η διοίκηση του Δικεφάλου είναι έτοιμη να χτυπήσει την… πόρτα της UEFA και της ECA, καταγγέλλοντας τους «ερυθρόλευκους» με αφορμή το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, θα ενημερώσουν την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις κατηγορίες σε βάρος του Ολυμπιακού και του ιδιοκτήτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ ποντάρουν σε άλλες περιπτώσεις του παρελθόντος, όπως η τιμωρία που είχε επιβληθεί στη Φενέρμπαχτσε από την UEFA, η οποία την είχε αποβάλλει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,  μετά την παραπομπή αξιωματούχων τους σε δίκες για χειραγώγηση αγώνων. Εκτός από την καταγγελία του στην UEFA, ο ΠΑΟΚ θα καταγγείλει τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του στο ECA (European Club Association), την ομοσπονδία ευρωπαϊκών συλλόγων, που εδρεύει στη Νιόν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top