Κορωνοϊός: Νέα επίθεση Καντέρ σε Ερντογάν

Τι δήλωσε ο Τούρκος άσος του ΝΒΑ

Ενές Καντέρ

«Η χώρα βρίσκεται σε περιορισμό και προφανώς όλα είναι απρόβλεπτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τουρκική κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την πανδημία για να παγιώσει τη δύναμή της ακόμη περισσότερο και να παρουσιαστεί ως σωτήρας».

Με τα παραπάνω λόγια τοποθετήθηκε ο Ενές Καντέρ, ο Τούρκος άσος του ΝΒΑ, σχετικά με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του και φυσικά «επιτέθηκε» κατά του Ερντογάν λέγοντας: «Ακόμα και τώρα που υπάρχει η εξάπλωση του ιού, η κυβέρνηση δε λέει αλλάξει τρόπους καταστολής».

Κορωνοϊός: O Ενές Καντέρ επιτίθεται (ξανά) στον Ερντογάν

«Οι γεμάτες φυλακές είναι το τέλειο πεδίο αναπαραγωγής του ιού, αλλά η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να αφήσει τους εγκληματίες να κυκλοφορούν, αλλά όχι τους πολιτικούς κρατούμενους. Πρόκειται για μία σαφή απεικόνιση του μίσους και της αδιστακτότητάς της».

O Τούρκος σέντερ μίλησε για το πώς περνάει το διάστημα της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, αναφέροντας ότι μαθαίνει να μαγειρεύει, γυμνάζεται και ξεκίνησε μαθήματα πιάνου. «Η οικογένειά μου είναι στην Τουρκία και ελπίζω να είναι ασφαλής. Δε μπορώ να τους μιλήσω επειδή φοβάμαι ότι αν επικοινωνήσω με τη μητέρα μου ή την αδελφή μου αυτό θα θεωρηθεί εγκληματική ενέργεια. Μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτό το περνάω εδώ και μισή δεκαετία». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top