Γράφει ιστορία ο Τσιτσιπάς- Κέρδισε τον Ναδάλ και πέρασε στον τελικό

Απόψε συναντά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς

Θρίαμβος ήταν η χθεσινή νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά, αφού νίκησε για πρώτη φορά τον Ράφαελ Ναδάλ και πέρασε στον τελικό του τελικό του Open της Μαδρίτης, όπου θα συναντήσει απόψε το Νο1 του κόσμου, τον 31χρονο Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, διεκδικώντας τον τίτλο ATP Masters 1000.

Mετά τη νίκη του με αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ

Mετά τη νίκη του με αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ

Οι εικόνες από τη νίκη και τον τελευταίο πόντο του Τσιτσιπά κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο 21χρονος Έλληνας έπαιξε πολύ δυνατά σε ισπανικό έδαφος απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, τον 32χρονο Ισπανό Ναδάλ.

Λίγο μετά την ιστορική νίκη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εμφανίσθηκε απόλυτα ικανοποιημένος: «Είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες της ζωής μου», είπε.

Mετά τη νίκη του με αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ

Η αντίδραση του Ναδάλ χάνοντας έναν πόντο από τον Τσιτσιπά

«Σε όλη μου τη ζωή, υποδέχομαι τις νίκες μου φυσικά, με μία κανονικότητα. Το ίδιο κάνω και με τις ήττες μου», δήλωσε αργότερα ο Ισπανός.

Συγχαρητήρια σε Τσιτσιπά

Φώφη Γεννηματά: Μας έκανε ξανά υπερήφανους

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε για πρώτη φορά τον Ράφαελ Ναδάλ και απέδειξε ότι καμία κορυφή δεν είναι απάτητη. Στέφανε πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε όλοι να κατακτήσεις τον τίτλο στη Μαδρίτη. Μας έκανες ξανά υπερήφανους» έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Σταύρος Θεοδωράκης: «Ιστορική» η χθεσινή νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μαδρίτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top