Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Michael Phelps

Το on&off love story με τη σύζυγό του

Mπαμπάς για τρίτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο θρυλικός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Michael Phelps, αφού η σύζυγός του είναι έγκυος ξανά, ένα χρόνο μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Ο αμερικανός πρωταθλητής που έχει γράψει ιστορία με τις επιδόσεις του, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram, «ανεβάζοντας» φωτογραφία με τους δύο γιους του στην οποία έγραφε: «Το τρίτο (μας παιδί) είναι στον δρόμο. Ανυπομονώ γι΄αυτό το ταξίδι! #τυχερός άνδρας».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This a big family favorite!!! Enjoyable to make but soooo much better to eat!!! #ad @blueapron

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Phelps (@m_phelps00) στις

 

Το ίδιο έκανε και η σύζυγός του, Nicole Phelps, η οποία πόσταρε την ίδια φωτογραφία αλλά με άλλο σχόλιο:

«Ουπς...we did it again. Θα γίνω μαμά επί 3!».

O Michael Phelps έχει κερδίσει 28 ολυμπιακά μετάλλια, εκ των οποίων 23 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα,

Η επιτυχία δεν ήταν εύκολη για τον διάσημο κολυμβητή ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από πολλές δοκιμασίες και προβλήματα υγείας: Διαταραχές συμπεριφοράς, αλκοολισμό και κατάθλιψη.

Το love story του ζευγαριού με τα πολλά on&off

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 στα αθλητικά βραβεία EPSY. Eπί 8 ολόκληρα χρόνια είχαν on&off σχέση μέχρι που το 2014 επανασυνδέθηκαν… μία και καλή.

Ο Phelps είχε δηλώσει στη «USA Today» ότι «είναι πολύς καιρός. Περάσαμε πολλά αλλά την αγαπώ μέχρι θανάτου. Ωριμάσαμε ως ζευγάρι μέσα από αυτά που ζήσαμε».

Στους Ολυμπιακούς του 2012 ήταν η περίοδος που οι δύο τους είχαν χωρίσει. Το να σώσουν τη σχέση τους δεν ήταν και ότι πιο εύκολο. Ο Phelps είχε δηλώσει για τις δυσκολίες που πέρασαν:

«Πάντα έλεγα ότι αν είχαν ποτέ μια ευκαιρία να τη φέρω πίσω, θα ήταν η γυναίκα με την οποία θα περνούσα το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν ήθελα να ζήσω τη ζωή μου χωρίς εκείνη και να μη το γνωρίζει. Ήμουν έτοιμος για οτιδήποτε κι αν μου έλεγε και έτοιμος να προσπαθήσουμε ξανά. Ήθελα απλά να της εκφράσω τα συναισθήματά μου».

Εκτός πάντως από τον Phelps και η μητέρα του λατρεύει τη Nicole. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως πάντοτε ευχόταν ο γιος της να καταλήξει με την Nicole. 

Η σύζυγος του Michael Phelps το 2010 είχε κερδίσει τον τίτλο «Miss California USA».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top