H αδελφή του Στέφανου Τσιτσιπά είναι η μικρή μασκότ του!

Ο κορυφαίος τενίστας πέρασε στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του

Περήφανους όλους τους Έλληνες έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κατάφερε να νικήσει με 3-1  τον  Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και να περάσει στους «4» του τουρνουά  στο Australian Open. 

Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά: Κατατρόπωσε με 3 – 1 τον Μπαουτίστα

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σύστησε στους Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον αποθέωσαν αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη  τη μικρή… μασκότ του που δεν είναι άλλη από την αδερφή του, Ελισάβετ. Συγκινημένοι τον χειροκροτούσαν και οι γονείς του, Απόστολος και Τζούλια. 

Oι γονείς του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος και Τζούλια, τον αποθεώνουν στις κερκίδες

Στα 20 του χρόνια ο Στέφανος κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του, να νικήσει το είδωλό του, Ρότζερ Φέντερερ και να αγωνίζεται με κορυφαίους τενίστες, όχι μόνο επειδή προπονήθηκε σκληρά αλλά γιατί είχε την απόλυτη στήριξη των γονιών του, του αδερφού του Πέτρου και της μικρής αδερφής του, Ελισσάβετ. Οι τέσσερις τους ήταν εκεί και του έδιναν θάρρος και δύναμη.

Η μικρή αδερφή του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Ελισάβετ
 

«Είναι καλό που τους είχα εδώ. Δεν είχα παλιά την ευκαιρία να ταξιδέψω μαζί τους. Είναι πολύ όμορφο που τους έχω εδώ, να με υποστηρίζουν και να νιώθω ότι είμαι κοντά στο σπίτι μου. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω και εύχομαι να μπορούσα να το κάνω πιο συχνά. Το κοριτσάκι εκεί είναι η μασκότ του μποξ. Είναι η Ελισάβετ, η μικρή μου αδελφή. Ο ατζέντης μου ο Νικ, που κάνει σκληρή δουλειά για εμένα. Ο κύριος Πάτρικ Μουράτογλου. Ο αδελφός μου Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο γυμναστής μου, ο φυσιοθεραπευτής μου. Αριστερά ο πατέρας μου Απόστολος και η μητέρα μου Τζούλια» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το "χρυσό" παιδί του τένις μετά τον θρίαμβο στα προημετελικά του Australian Open μοιράστηκε τη χαρά του με τους θαυμαστές του στα social media δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη στιγμή της νίκης, την οποία συνόδευε με ένα αρχαίο γνωμικό: "Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται. Η φράση ανήκει στον Ιούλιο Καίσαρα και σημαίνει "Από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό νομίζει”.

Τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ναδάλ - Τιαφό στον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του.
Ο  Ραφαέλ Ναδάλ είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος, καθώς είναι νικητής σε 17 τουρνουά Γκραντ Σλαμ και έχει κερδίσει 11 χρονιές τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός. Και ο Τιαφό είναι υπολογίσιμος παίκτης. Ο Αμερικανός είναι ο τέταρτος νεότερος παίκτης που κατατάσσεται στο Top 50 από την Ένωση επαγγελματιών του τένις.

Ο μεγάλος ημιτελικός  θα γίνει την Πέμπτη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Το έχει αποδείξει. Είναι μαχητής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top