Στο Star ο Τσιτσιπάς:«Δεν είναι εύκολο να έχω κορίτσι»

"Έβλεπα τους κορυφαίους τενίστες σαν super ήρωες"

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη

Περήφανους όλους τους Έλληνες έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Μπαουτίστα 3-1 και περνώντας έτσι στους «4» του Australian Open.Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που κατάφερε να γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού, πριν τέσσερις μήνες είχε μιλήσει για όλα στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου.

Τότε ήταν Αύγουστος του 2018 και το χρυσό παιδί του τένις είχε μόλις νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον τελικό του Rogers Cup, στο Τορόντο.

«Το μόνο που μπορώ Περήφανους όλους τους Έλληνες έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Μπαουτίστα 3-1 και περνώντας έτσι στους «4» του Australian Open.Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που κατάφερε να γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού, πριν τέσσερις μήνες είχε μιλήσει για όλα στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου.

Τότε ήταν Αύγουστος του 2018 και το χρυσό παιδί του τένις είχε μόλις νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον τελικό του Rogers Cup, στο Τορόντο.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έκανα τη χώρα μου περήφανη! Με κάνει χαρούμενο που ξέρω ότι οι άνθρωποι αρχίζουν και παρακολουθούν λίγο τένις και υπάρχει ενδιαφέρον γενικά. Έβλεπα τα μηνύματα που μου στέλνανε. Μου έστειλε ακόμα και ο κύριος Τσίπρας. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Υπήρχαν γενικά celebrities από την Ελλάδα, οι οποίοι μου στέλνανε μηνύματα, όπως η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς» είπε στη δημοσιογράφο της εκπομπής, η οποία τον είχε συνάντησε στο τένις club Forty Love στo Κορωπί.

Ακόμα, ο 20χρονος πρωταθλητής του τένις, αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος είναι και ο προπονητής του: «Είναι ο καλύτερός μου φίλος, χωρίς αυτόν δεν ξέρω αν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ τώρα. Είναι το μισό από αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής». 

«Έβλεπα τους κορυφαίους τενίστες ως σούπερ ήρωες, όταν ήμουν 11 ετών! Τώρα απλά καταλαβαίνω πως είναι δουλειά…» πρόσθεσε ο Στέφανος.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Στέφανος δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο να έχω κορίτσι γιατί ταξιδεύω συχνά και είμαι προσηλωμένος στον στόχο μου».

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top