US Open: Έξω φρενών μετά την ήττα της η Σερένα – Έσπασε τη ρακέτα

Τα έβαλε με τον διαιτητή η αμερικανίδα τενίστρια

Έξαλλη με τον διαιτητή του τελικού του αμερικανικού Open ήταν η Σερένα Γουίλιαμς.

Το απόλυτο φαβορί του τελικού ηττήθηκε με 2-0 (6-2 και 6-4) από την Ιαπωνέζα Ναόμι Οσάκα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρει τον 24ο τίτλο της στα 37 της χρόνια.

Ωστόσο, το highlight του αγώνα ήταν η έντονη λεκτική διαμάχη της Σερένα με τον διαιτητή γιατί τιμωρήθηκε καθώς  έπαιρνε εντολές από τον προπονητή της (κάτι που δεν είναι επιτρέπεται). Η ίδια, νωρίτερα, είχε σπάσει τη ρακέτα της από τα νεύρα.

US Open: Η Σερένα Ουίλιαμς σπάει τη ρακέτα της

Τα νεύρα της Σερένα προς τον διαιτητή είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό εναντίον της νικήτριας, η οποία ξέσπασε σε κλάματα στην απονομή.

Η Ιαπωνέζα τενίστρια, έδωσε μια υπέροχη ομιλία μετά την κατάκτηση του τίτλου, ευχαριστώντας το κοινό, τους ανθρώπους της και την αντίπαλό της, ενώ η Σερένα παραδέχθηκε την αγένειά της προς την αντίπαλό της και ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να αποδοκιμάζει.

Αυτό, πάντως, δεν τη γλίτωσε από το χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά της, καθώς καλείται να πληρώσει  θα πληρώσει 10.000 δολάρια για την φραστική επίθεση στον διαιτητή, 4.000 για την παρατήρηση που της έγινε για τη βοήθεια από τον προπονητή (coaching) και 3.000 επειδή έσπασε τη ρακέτα της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top