Η Παρί προκρίθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ

Στον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκε η Παρί Σαν Ζερμέν που νίκησε με 3-2 την Ρεν.

Ο Νεϊμάρ δεν σκόραρε για τους παριζιάνους, αλλά κατακρίθηκε  έντονα για την unfair κίνηση του να προσποιηθεί ότι δίνει το χέρι του σε αντίπαλο για να τον σηκώσει από το έδαφος.

Αγκαλιάζει τη συμμετοχή της στο Champions League η Λίβερπουλ

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ και αύξησε την διαφορά της από την πέμπτη της βαθμολογίας Τότεναμ στους πέντε βαθμούς, αγκαλιάζοντας γερά την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς λιγκ. Ο Τσαν άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους στο 26, ενώ το 2-0 έκανε ο Φιρμίνιο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σαλάχ με πέναλτι στο 78.

Οχτώ βαθμούς πίσω έμεινε η Άρσεναλ η οποία υπέστη ήττα σοκ με 3-1 στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας Σουόνσι. Οι κανονιέρηδες προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μονρεάλ στο 33, αλλά ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 με τον Κλούκας.

Στο 61 οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Αγιού μετά από λάθος του Τσεχ, ενώ στο 86 ο Κλούκας σκόραρε για δεύτερη φορά κάνοντας το τελικό 3-1 για τους Ουαλούς. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ, έναντι του ποσού των 63 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top