Η UEFA σκέφτεται την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ενόψει των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν

Έκπληξη με Μπραντάο από τον Λεβαδειακό

Την απόκτηση του Μπράιαν Καμπέσας από την Αταλάντα δανεικού για ένα χρόνο,  ανακοίνωσε  ο παναθηναϊκός. Ο διεθνής με το Εκουαδόρ μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψη των προκριματικών του Γιουρόπα λιγκ. τα τυπικά αναμένονται και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουτσιάνου.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει  τον αντίπαλο του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος πιθανότατα θα είναι η Παρτιζάν Βελιγδραδίου η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μπούντουκνοστ στη Βοσνία έχοντας προβάδισμα από τη νίκη της στο πρώτο ματς με 2-0. Η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να απαγορέψει τη μετακίνηση οπαδών για τα δύο ματς των ερυθρόλευκων με τους Σέρβους, λόγω της ιδιαιτερότητας  που προκύπτει από τις σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του ερυθρού αστέρα και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Το πρώτο ματς θα γίνει πιθανότατα την τρίτη 26 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη στις 21:45.

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Λεβαδειακός ο οποίος απέκτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Μπραντάο. Ο 37χρονός Στράικερ έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη Σαχτάρ και την Μαρσέιγ και έχει ήδη ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top