Συμφώνησε και ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Στα 400.000.000 ευρώ η νέα ρήτρα του ποδοσφαιριστή!

Συμφώνησε και ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα θα εξακολουθήσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα  με το ισπανικό ραδιόφωνο Cadena SER, αλλά και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της χώρας, ολοκληρώθηκαν οι μακρές διαπραγματεύσεις του προέδρου των Καταλανών Ζοσέπ Μπερτομέου με τον πατέρα και μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ η  ρήτρα καταγγελίας θα ανέλθει στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται, ωστόσο, να συμβεί μόνο τον Ιούλιο, έτσι ώστε η διαδικασία αυτή περιλαμβάνεται στο δεύτερο μισό των χρηματοοικονομικών λογαριασμών του συλλόγου.

«Ο Ρονάλντο κάθε χρόνο και καλύτερος, η δουλειά είναι πιο σημαντική από το ταλέντο»

 

Λίγες ημέρες μετά τα κολακευτικά λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Λιονέλ Μέσι («Είναι αστέρι, μου αρέσει να τον παρακολουθώ να παίζει»), ήταν η σειρά του  Αργεντινού σούπερ σταρ να ανταποδώσει. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κίνα πριν μετακομίσει στην Αυστραλία για να παίξει στο φιλικό απέναντι στην Βραζιλία, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε συνέντευξη στο ESPN:   


 «Πάντα έλεγα για την αξία του, όπως  και αυτός από την πλευρά του. Αυτό που φαίνεται για την σχέση μας, περισσότερο ενισχύεται από τον Τύπο. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και να δώσει το καλύτερο, τίποτα περισσότερο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας μεγάλος παίκτης που έχει ποιότητα και προσόντα, ενώ κάθε χρόνο  γίνεται και καλύτερος. Γι 'αυτό είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο,» τόνισε ο διάσημος Αργεντινός.


 «Ήμουν τυχερός που ο Θεός μου έδωσε το ταλέντο, αλλά στη συνέχεια έχω εργαστεί πάρα πολύ. Αν δεν δουλέψεις, δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις. Είναι πιο σημαντική η δουλειά από το ταλέντο. Προσπαθώ συνέχεια  να βελτιωθώ  από την προηγούμενη σεζόν. Θα θέλαμε να ήμασταν στον τελικό και να κερδίσουμε το Champions League. Αλλά δεν τα καταφέραμε, μείναμε με το Κύπελλο και ελπίζουμε να βελτιωθούμε», πρόσθεσε, ενώ για την Αργεντινή σημείωσε:   
 «Ήμασταν τρεις φορές κοντά, αλλά χάσαμε σε λεπτομέρειες. Νομίζω ότι την κρίσιμη στιγμή δεν είχαμε τύχη για αν γίνουμε πρωταθλητές. Χάσαμε ένα τελικό στην παράταση  και δύο στα πέναλτι. Χάνοντας τελικούς έτσι, είναι σκληρό. Δεν είναι εύκολο να σηκωθείς, αφού έχει χάσει ένα τελικό έτσι, αλλά εμείς το κάναμε και φτάσαμε σε άλλους δύο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top