Μολότοφ, και πετροπόλεμος στο Πανθεσσαλικό πριν τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - "Γέμισε" τραυματίες το Νοσοκομείο του Βόλου

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 06-05-2017 18:49

Μολότοφ, και πετροπόλεμος στο Πανθεσσαλικό πριν τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - "Γέμισε" τραυματίες το Νοσοκομείο του Βόλου

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί συνεπλάκησαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες και συλλήψεις ενώ το γήπεδο έγινε γης μαδιάμ. Ένας αγώνας που η ΕΠΟ είχε χαρακτηρίσει «γιορτή του ποδοσφαίρου», αμαυρώθηκε για ακόμα μια φορά από σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην πεζογέφυρα του γηπέδου που ενώνει τα δύο πέταλα του γηπέδου.

Φύλαξη από την αστυνομία στη συγκεκριμένη ζώνη δεν υπήρχε, αλλά βρισκόταν στις εξέδρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να περιορίσουν τους οπαδούς να μην έρθουν στα χέρια σε εκείνο το σημείο και τελικά εκείνοι βρήκαν τρόπο και ανέβηκαν στην πεζογέφυρα.

Επεισόδια εκδηλώθηκαν και έξω από το στάδιο: περίπου 2,5 με 3 ώρες πριν αρχίσει το ματς, οι οπαδοί της ΑΕΚ ήρθαν στα χέρια με την αστυνομία η οποία απάντησε με δακρυγόνα. Μάλιστα, πέταξαν και μολότοφ, ενώ άναψαν και φωτιές. 

Υπήρξαν πάρα πολλοί τραυματίες, τόσοι που το Νοσοκομείο του Βόλου κάνει λόγο για αμέτρητους τραυματίες που βρέθηκαν στα Επείγοντα. 

Ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στον αέρα, αν και η κατάσταση δείχνει να έχει εκτονωθεί και πλέον γίνεται λόγος ότι η σέντρα θα γίνει απλά με μερικά λεπτά καθυστέρησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η άδεια για την πραγματοποίηση του εν λόγω αγώνα έγινε μετά από πίεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top