Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για «εκτεταμένα επεισόδια» στο Καραϊσκάκη

Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν να πληρώσουν τσουχτερό πρόστιμο

 Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για «εκτεταμένα επεισόδια» στο Καραϊσκάκη

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα  Ολυμπιακός - ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει, οπαδοί  του Ολυμπιακού ήρθαν  σε αντιπαράθεση με δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν και χρήση χημικών.

Μία εβδομάδα μετά, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στους ερυθρόλευκους για τα σοβαρά επεισόδια και έτσι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο που κυμαίνεται από  40.000 ευρώ έως και 100.000 ευρώ για ζημιές που έγιναν μέσα στο γήπεδο, ενώ και για τις ζημιές που έγιναν στις κερκίδες καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει από 50.000 ευρώ-120.000 ευρώ.

Μάλιστα κινδυνεύει ακόμη και  να χάσει 1- 2 αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης κ. Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, νομίμως εκπροσωπούμενης, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 2, 6 (περ. α', β', γ'), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕ, 13/4/2017)».

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός -ΑΕΚ:Ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top