Ολυμπιακός -ΑΕΚ:Ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Έγινε χρήση χημικών-Πρώτη ανάρτηση:13-04-2017 22:20

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στη φυσούνα ακόμα και σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού ήρθε σε αντιπαράθεση με δυνάμεις της αστυνομίας περίπου 15-20 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα έγινε και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Καραπαππάς: «Αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας»

Έξαλλος ήταν ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαππάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καταγγέλοντας ξυλοδαρμό παικτών και φροντιστών από τα ΜΑΤ: «Μόλις τελείωσε ο αγώνας διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια και χτύπησε τους πάντες, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, απλούς ανθρώπους που μεταφέρουν πετσέτες ανθρώπους του μεροκάματου, χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο, απέκλεισαν τη μονάδα αθλητικής βίας που ήθελε να μπει μέσα να μάθει τι συμβαίνει για κάποιον λόγο. Όσα έγιναν μοιάζουν με επεισόδια που θα συνέβαιναν μόνο στη χούντα! Το πιο σοβαρό είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας!»

Καπίνο: «Όλοι είμαστε σε κατάσταση σοκ»

Ο Στέφανος Καπίνο μίλήσε μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, για όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια του «Γ.Καραϊσκάκης», μεταφέροντας το κλίμα που υπήρχε εντός των τειχών έπειτα από τα όσα συνέβησαν.

Ο διεθνής τερματοφύλακας των Πειραιωτών δήλωσε: «Τι να πούμε για το παιχνίδι όταν βγαίνουμε και ζούμε τέτοια πράγματα. Όλοι είμαστε σε κατάσταση σοκ. Τα Ματ ήταν έξω από τα αποδυτήρια και χτυπούσαν τους πάντες. Εγώ είδα κάποια στιγμή να τσακωνόμαστε με τα ΜΑΤ και να αντιδρούν. Τι να πω. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Κανείς δεν ήξερε τι να πει».

Διαβάστε επίσης:

Η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top