«Βόμβα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Χάκερς αποκάλυψαν ντοπαρισμένους αθλητές!

Υποστηρίζουν πως υπέκλεψαν έγγραφα από τον WADA

«Βόμβα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Χάκερς αποκάλυψαν ντοπαρισμένους αθλητές!

Μπουρλότο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο βάζουν χάκερς, σύμφωνα με τους οποίους κορυφαίοι Αμερικανοί αθλητές, που κατέκτησαν ακόμα και χρυσά μετάλλια, ήταν ντοπαρισμένοι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης!

Η «βόμβα» έρχεται από Ρώσους χάκερς, που υποστηρίζουν πως υπέκλεψαν έγγραφα από τoν WADA.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, «ντοπέ» βρέ��ηκαν οι τενίστριες Σερένα και Βένους Γουίλιαμς, η γυμνάστρια Σιμόνε Μπάιλς (4 χρυσά μετάλλια) και η μπασκετμπολίστρια Έλενα Ντέλε Ντόνε. Συγκεκριμένα, οι αδελφές Γουίλιαμς φέρεται να πήραν πολλές ουσίες, όπως οξικοδόνη, πρεντισόνη και μεθυλοπρεντισολόνη, ενώ η μεγάλη σταρ του Ρίο στη γυμναστική και η παίκτρια του μπάσκετ λέγεται πως έκαναν χρήση ψυχοδιεγερτικών φαρμάκων και αμφεταμινών.

Κατά τους χάκερς, όλες οι αθλήτριες δικαιολόγησαν με ιατρικά πιστοποιητικά τις παράνομες ουσίες που εντοπίστηκαν σε τεστ αντιντόπινγκ, τα οποία διενεργήθηκαν στη διάρκεια των Αγώνων.

Πάντως, η εγκυρότητα και η αυθεντικότητα των εγγράφων αμφισβητείται καθώς οι Fancy Bears, η ομάδα χάκερς που έκανε την επίθεση και την αποκάλυψη, είναι από την Ρωσία, η οποία αποκλείστηκε από το Ρίο για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ. Ωστόσο, αν οι ισχυρισμοί επαληθευτούν, θα προκύψει μέγα σκάνδαλο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top