Νίκη στην πρεμιέρα για τον Πλατανιά!Επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας

Στην 3η αγωνιστική της Super League

Νίκη στην πρεμ��έρα για τον Πλατανιά!Επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στην Super League επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Κέρκυρας σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιακουμάκης (11΄) .

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με το γκολ που πέτυχε στο 11΄ ο Γιακουμάκης εξ΄ επαφής μετά την αποτυχία του Βενέτη να απομακρύνει την μπάλα από τη σέντρα του Αποστολόπουλου. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά στημένος στο γήπεδο και διατήρησε άνετα το προβάδισμα του μέχρι το ημίχρονο. Μοναδική καλή στιγμή για την Κέρκυρα ήταν το πλασέ του Επστάιν στο 41΄που απέκρουσε με δυσκολία ο Σωτηρίου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν αφού ήταν άστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες. Στο 47΄ο Τουράμ είχε μια καλή ευκαιρία για τους Φαίακες, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 51΄ο Κοντός έπιασε το σουτ, αλλά η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον Σωτηρίου. Ο ρυθμός του αγώνα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα έπεσε αισθητά αφού ο Πλατανιάς οπισθοχώρησε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ενώ η Κέρκυρα προσπαθούσε με ανορθόδοξους τρόπους να ισοφαρίσει . Τελικά η ομάδα της Κρήτης άντεξε και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα.


Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Βενέτης, Ζορμπάς, Σιόντης- Τσουράκης, Σωτηρίου, Κάργας

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναζίμ (46΄ Ντουαλά), Σιόντης, Επστάιν, Ζορμπάς (75΄ Γεωργακόπουλος), Κόντος (68΄Γεωργίου), Τουράμ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ( Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64΄Ντεβέσα), Μενδρινός (77΄Κάργας), Γιακουμάκης, Μανούσος (90+1 Ντίνας)

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Σε θρίαμβο μετέτρεψε ο Πανιώνιος τον εναρκτήριο αγώνα του στη φετινή Super League.

Oι «κυανέρυθροι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φούντα συνέτριψαν με 3-0 σκορ τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (το πρωτάθλημα ξεκινά απ' αυτή λόγω των συνεχών αναβολών) και κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο για τη νέα σεζόν.


Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 24' και στο 57', ενώ ενδιάμεσα (51') είχε σκοράρει και ο Ανσαριφάρντ, που στο 14ο λεπτό έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Κοζίτσκι).

Κίτρινες: Αντωνιάδης, Ρισβάνης - Τσιλιανίδης, Μπέρτος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Ανσαριφάρντ (86΄ Ν΄Γκογκ), Μασούντ (83΄ Καθάριος), Φούντας (70΄ Ολαϊτάν).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος):
Κοζίτσκι, Μπέρτος, Σεφί, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος (46΄ Νίκο Φερνάντες), Καλτσάς (54΄ Φαρίνια), Μάσα, Ιωαννίδης, Τσιλιανίδης (37΄ Χαμντανί).


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top