'Εφυγε από τον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος-Οδεύει προς Βέροια

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

'Εφυγε από τον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος-Οδεύει προς Βέροια

Επισημοποιήθηκε το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου» με την ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Πανθρακικός και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι διοικούντες την ομάδα της Κομοτηνής, άφησαν σαφείς αιχμές για την συμπεριφορά του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια.

Σε ότι αφορά στον αντικαταστάτη του, αρκετοί είναι οι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Γεωργιάδης που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην ομάδα της Ημαθίας.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, κ. Στέλιο Βενετίδη.

Κύριε Ελευθερόπουλε, παρόλο που λυπούμαστε 1) για την ανακόλουθη συμπεριφορά σας, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις σας για το αντίθετο, η φημολογία των προηγούμενων ημερών μάλλον δεν ήταν ψευδής, και 2) για τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να αποχωρήσετε από τον Πανθρακικό, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική σας πορεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top