ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Κατίδης που είχε χαιρετήσει ναζιστικά- Έστειλε 21χρονο στο νοσοκομείο!

Τραυματίστηκαν ακόμη δυο παίκτες - Τι δηλώνει ο ίδιος - Πρώτη ανάρτηση: 15.16

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο Κατίδης που είχε χαιρετήσει ναζιστικά- Έστειλε 21χρονο στο νοσοκομείο!

​Σοκ προκαλεί η είδηση οτι ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, του Άρη, της Βέροιας και του Λεβαδειακού είναι εκείνος που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό τριών ποδοσφαιριστών στον αγώνα Αγ. Λουκάς - Πυρσός Πετριάς, για τη Β' κατηγορία της Πέλλας.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος είχε αγωνιστεί και με την Εθνική Νέων, και πριν τρία χρόνια είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς όταν έπαιζε στην ΑΕΚ είχε πανηγυρίσει γκολ του χαιρετώντας ναζιστικά.

590_d36f70679dc70a178496039fc02d6834.jpg
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε στην ομάδα του Αγίου Λουκά, χωρίς δελτίο, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Πυρσό. Όλα συνέβησαν στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Κατίδης είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με αντίπαλο του. Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν έμειναν μόνο στα λόγια, με τον Κατίδη να γρονθοκοπεί με μανία τον άλλον, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 21 χρονών.

Αμέσως οι συμπαίκτες του θύματος έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ωστόσο, τελικά ακόμη δυο τις έφαγαν στο γενικό χαμό, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

050413134238_8355.jpg
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν στα αδικήματα για σω��ατικές βλάβες, στο νόμο περί αθλητισμού, αλλά και για εξύβριση, όλα πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο Κατίδης έχει δηλωμένη κατοικία εκείνη της γιαγιάς του, ωστόσο προφανώς βρίσκεται σε άλλο σπίτι περιμένοντας να λήξει το αυτόφωρο, κάτι που θα γίνει σήμερα το βράδυ.

katidhs.jpg
Όσο για το πώς έφτασε ο Κατίδης να παίζει στα ερασιτεχνικά της Πέλλας, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε δελτίο κι ουσιαστικά θα έμπαινε παράτυπα να παίξει, αφού είχε δηλωθεί άλλος παίκτης στη θέση του κι εκείνος μπήκε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα!

Τι δηλώνει ο ίδιος

Με «μήνυμά» του στο Instagram ο Κατίδης τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top