Η Αφροδίτη Σκαφίδα αρνείται κάθε κατηγορία για ντόπινγκ!

Δείτε την αναλυτική επιστολή

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Αφροδίτη Σκαφίδα σε ότι αφορά τη χρήση απαγορευμένων ουσιών που της καταλογίζει η IAAF.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από το star.gr, η IAAF ειδοποίησε τον ΣΕΓΑΣ ότι υπάρχει θετικό δείγμα της από το 2005, το οποίο προέκυψε μετά από επανεξέταση.

Η 33χρονη άλτρια του επί κοντώ, η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και 4 χρόνια από την ενεργό δράση, αναφέρει στην επιστολή της ότι υποβλήθηκε συνολικά σε 26 ελέγχους ντόπινγκ το διάστημα 2003-2010 και δεν βρέθηκε ποτέ θετικό δείγμα της, ενώ έχει ταχθεί κατά του ντόπινγκ και υπέρ του «καθαρού» αθλητισμού.

Η επιστολή της Αφροδίτης Σκαφίδα:

«Αρνούμαι κατηγορηματικά κάθε κ��τηγορία εξαπάτησης του αθλητικού ιδεώδους, με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου στον στίβο. Υποβλήθηκα συνολικά σε 26 ελέγχους ντόπινγκ από το 2003-2010 και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Τελευταία φορά που ελέγχθηκα ήταν στις 31 Ιανουαρίου του 2010. Έκτοτε πέρασαν 5 χρόνια και άλλα 4 χρόνια από την οριστική αποχώρησή μου από την ενεργό δράση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως εν ενεργεία αθλήτριας και τώρα ως γυμνάστριας, ήμουν και είμαι κατά της χρήσης απαγορευμένων ουσιών και υπέρ του αγνού και «καθαρού» αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθάω όπως μπορώ την εκστρατεία κατά του ντόπινγκ και ταυτόχρονα να διαδίδω το μήνυμα υπέρ του 'καθαρού' αθλητισμού και του Ευ Αγωνίζεσθαι».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top