Στο CAS Πλατινί και Μπλάτερ μετά την απόρριψη της έφεσης

Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι των δύο ανδρών

Την απόφαση να προσφύγουν στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) έλαβαν ο Μισέλ Πλατινί και ο Σεπ Μπλάτερ, μετά τις εξελίξεις της Τετάρτης και την απόρριψη της έφεσης που κατέθεσαν.

Ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA, ο οποίος βρίσκεται στη «δίνη του κυκλώνα» για είσπραξη από την FIFA 1,8 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και τις σχετικές αποδείξεις υπηρεσιών, εκτιμά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ως προϊόν «καθοδήγησης και εξάρτησης» και αποφάσισε να προσφύγει στο CAS, που είναι μία αρχή «σοβαρή και ανεξάρτητη», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση των δικηγόρων του.

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του Ελβετού παράγοντα, αναφέρει ότι ο Μπλάτερ είναι «απογοητευμένος» από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της FIFA, ωστόσο θα συνεχίσει τις εφέσεις κατά του αποκλεισμού που του έχει επιβάλει η επιτροπή δεοντολογίας της παγκόσμιας συνομοσπονδίας.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Μπλάτερ, Ρίτσαρντ Κάλεν, τονίζει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις παρανομίας στη συμφωνία ανάμεσα στη FIFA και τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top