Στον τελικό του Rogers Cup ο Μάρεϊ και ο Τζόκοβιτς

Το τουρνουά διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά

Στον τελικό του Rogers Cup ο Μάρεϊ και ο Τζόκοβιτς
Οι Άντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν οι νικητές των ημιτελικών στο απλό ανδρών του διεθνούς τουρνουά τένις, Rogers Cup, που διεξάγεται στο Μόντρεαλ και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό. Ο Σκοτσέζος τενίστας (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη) απέκλεισε με 6-3, 6-0 τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, ενώ ο Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 6-4, 6-4 του Γάλλου Ζερεμί Σαρντί, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό.

Ο Σέρβος τενίστας θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο του στο εν λόγω τουρνουά, ενώ στην καριέρα του μετρά 19 νίκες και 8 ήττες με αντίπαλο τον Μάρεϊ. Μάλιστα, οι 8 τελευταίες νίκες του Τζόκοβιτς είναι διαδοχικές, καθώς τελευταία φορά που... χαμογέλασε ο Βρετανός ήταν το 2013, στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Ο Μάρεϊ έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο στο τουρνουά του Μόντρεαλ. Πάντως, ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να δεχτεί θεραπευτική αγωγή στον τραυματισμένο ώμο του αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Σαρντί, στο διάστημα της μίας ώρας και 20 λεπτών που χρειάστηκαν οι δ��ο τους για να λύσουν τις... διαφορές τους.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 10η νίκη του Σέρβου τενίστα απέναντι στον Σαρντί.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top