Άγρια επεισόδια στο Europa League: διακόπηκε το Σλόβαν Μρατισλάβας - Σπάρτα Πράγα

Συγκρούσεις οπαδών και σε άλλους αγώνες της διοργάνωσης

Άγρια επεισόδια στο Europa League: διακόπηκε το Σλόβαν Μρατισλάβας - Σπάρτα Πράγα

​Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σπάρτα Πράγας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του Europa League, ο οποίος διακόπηκε! Παράλληλα, συγκρούσεις οπαδών έγιναν πριν τους αγώνες Λιλ - Έβερτον και Ίντερ - Σεν Ετιέν.

Τρία λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο διαιτητής υποχρεώθηκε να διακόψει τον αγώνα όταν οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να συγκρούονται στις κερκίδες με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.

mpratsislava.jpg

Η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ματς άρχισε ξανά μετά από 35 λεπτά και έληξε με 3 - 0 υπέρ της Σπάρτα (Λάφατα 56', Κονατέ 61', Κρέιτσι 81'). Φυσικά και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με βαριές τιμωρίες από την UEFA: η μεν Σπάρτα γιατί οι οπαδοί της ξεκίνησαν τα επεισόδια, η δε Σλόβαν ως γηπεδούχος ευθύνεται για τα ελλιπέστατα μέτρα ��σφαλείας.

fbl-eurl-c3-bratislava-praha.jpg

Εκτός, όμως, από το στάδιο «Πασιένσκι», επεισόδια σημειώθηκαν επίσης στη Λιλ και το Μιλάνο.

lil.jpg

Στη γαλλική πόλη, φίλαθλοι της Εβερτον, εντελώς απρόκλητα, δέχτηκαν επίθεση ομάδας χούλιγκαν της Λιλ μέσα σε κλαμπ, ενώ η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και σφαιρών καουτσούκ για να διαλύσει γκρουπ 200 Βρετανών οπαδών που κινήθηκε απειλητικά λόγω της σύλληψης ενός εξ αυτών. Στη Λομβαρδία, οπαδοί της Σεντ Ετιέν αναστάτωσαν το κέντρο του Μιλάνου με κροτίδες, φωτοβολίδες και μικροσυμπλοκές με την αστυνομία, ενώ κροτίδα εξερράγη σε βαγόνι του μετρό με αποτέλεσμα να διακοπεί η συγκοινωνία για μισή ώρα.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στη Μπρατισλάβα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top