ΔΕΙΤΕ: ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό

Μίτσελ: «όταν δεν σκοράρεις, το πληρώνεις...»

ΔΕΙΤΕ: ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό

Εντός του αγωνιστικού χώρου «λύγισαν» οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τους «8» του Champions League. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα με 3 – 0 από την Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ εστίασε στο ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει.

Με το σφύριγμα της λήξης του Ολλανδού διαιτητή, ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων, Γιάννης Μανιάτης γονάτισε στο έδαφος, έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπό του και προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά του, ενώ ο προπονητής της ομάδας πήγε από πάνω του και του ζήτησε να σηκωθεί, δίνοντάς του το χέρι.

2057438 (800x533).jpg

Σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο Χοσέ Χολέμπας είχε καθίσει στον αγωνιστικό χώρο, εμφανώς στενοχωρημένος, με τον Μίτσελ να πηγαίνει κοντά του, να του δίνει το χέρι για να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

article-2584625-1C6E39CD00000578-794_634x467.jpg

«Σήμερα δεν βρήκαμε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όταν κάποιος θα δει το 3 – 0, θα νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι ξεκάθαρο υπέρ της Γιουνάιτεντ. Δεν είναι έτσι, όμως, καθώς και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για ένα γκολ το οποίο χρειαζόμασταν, αλλά δεν ήρθε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα φύγαμε από την διοργάνωση. Το αποψινό ακύρωσε την δουλειά και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Αυτή η δουλειά και αυτή η προσπάθεια δεν άξιζε τέτοια ήττα», δήλωσε ο Μίτσελ και κατέληξε: «εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στην Ευρώπη όταν κάνεις μια τέτοια εμφάνιση και δεν σκοράρεις τότε το πληρώνεις».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ εξήρε τους παίκτες του, αποδίδοντας ξεχωριστά εύσημα στον Φαν Πέρσι, που με χατ-τρικ έστειλε την ομάδα στους «8».

2075358_w2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top