Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

Απέκλεισε τον Πανιώνιο η ομάδα της Κρήτης

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά με Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

Νικώντας τον Πανιώνιο με 2 - 1 προκρίθηκε στον ημιτελικό του ​Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό!

Αν και ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έχασε καλές ευκαιρίες (όπως με τον Ντούνη στο 5' και τον Κολοβό στο 15'), η ομάδα της Κρήτης πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Μακρή στο 63ο λεπτό, οπότε και μπήκε τέλος στα όνειρα του Πανιώνιου, αφού πλέον χρειαζόταν τέσσερα τέρματα για να πάρει αυτός την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως (66') με πολύ ωραίο σουτ του Κολοβού, ενώ το τέρμα του Ντουντού στο 80΄ έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης (64΄ Αραβίδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (69΄ Μπούζας), Σταυροθανασόπουλος (61΄ Γιάννου), Ντούνης, Καμπάνταης

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (57΄ Ντουντού), Σίσιτς (46΄ Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69΄ Στάθης), Παπάζογλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top