Έλκηθρο χτύπησε εργάτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέο ατύχημα στο Σότσι

Έλκηθρο χτύπησε εργάτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με κατάγματα και στα δύο πόδια διακομίστηκε στο νοσοκομείο ένας εργάτης στο Σότσι, καθώς χτυπήθηκε από έλκηθρο, δύο ημέρες μετά τον -ευτυχώς, όχι σοβαρό- τραυματισμό αθλήτριας στον τελικό του slopestyle.

Το νέο ατύχημα έγινε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης για το διθέσιο έλκηθρο στο «Sanki Sliding Center»: οι άνθρωποι της πίστας έσπρωξαν το έλκηθρο προκειμένου να ελέγξουν ότι η διαδρομή είναι ασφαλής και αυτό χτύπησε τον εργάτη, ο οποίος ήταν μέλος μιας ομάδας που επισκεύαζε φωτιστικό κοντά στη γραμμή του τερματισμού.

Οι πρώτες βοήθειες προς τον τραυματία παρασχέθηκαν στην πίστα, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Λόγω του ατυχήματος, η προπόνηση των αθλητών καθυστέρησε περίπου 35 λεπτά.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει υποστεί δύο ανοιχτά κατάγματα στα πόδια, αλλά έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση κι εμείς, φυσικά, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάστασή του και του ευχόμαστε περαστικά», δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top