Πήρε τον Πέρες ο Ολυμπιακός!

Στο ρόστερ του Πειραιά για τα επόμενα 3,5 χρόνια

Πήρε τον Πέρες ο Ολυμπιακός!

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Ερνάν Πέρες, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Παραγουανός ακραίος μέσος αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των Πειραιωτών, μετά τους Πελέ, Ιμπραΐμ, Μαρκάνο και Βαλντέζ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ θα καλύψει το κενό που άφησε ο Βάις.

Ο Ολυμπιακός κατέβαλλε το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του 24χρονου παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου στην ισπανική ομάδα τελείωνε το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ, πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Champions League. Εύχομαι να εξελιχθώ σε έναν καλό παίκτη για τον Ολυμπιακό. Ήρθα να τα δώσω όλα για τη φανέλα αυτής της ομάδας!», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέρες μετά την συμφωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top