Πιάνουν λιμάνι... Βαλντές και Πέρες!

Ο Ολυμπιακός βρήκε τους αντικαταστάτες των Μήτρογλου και Βάις

Πιάνουν λιμάνι... Βαλντές και Πέρες!

​Μέσα σε τρεις μέρες ο Ολυμπιακός παραχώρησε Μήτρογλου και Βάις, αλλά βρήκε κι όλας τους αντικαταστάτες τους, αφού οι Βαλντές και Τρέχο προβάρουν τα ερυθρόλευκα!

Ο Νέλσον Βαλντές βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του. Είναι γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1983 στην Παραγουάη και μετά τα ιατρικά τεστ θα αποκτηθεί δανεικός ως το τέλος της σεζόν από την Αλ Τζαζίρα με οψιόν αγοράς.

Στα 17 του χρόνια έφυγε για την Γερμανία και τα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με 113 εμφανίσεις, 30 γκολ και 14 ασίστ.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και σε τέσσερα χρόνια μέτρησε 126 συμμετοχές, 18 γκολ και 20 ασίστ, πριν μετακομίσει το 2010 στην Primera Division για λογαριασμό της Χέρκουλες. Στον ισπανικό σύλλογο ολοκλήρωσε την παρουσία του με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Ακολούθησαν η Ρουμπίν Καζάν (31 συμ., 7 γκολ) και η επιστροφή του στην Ισπανία, αυτή την φορά για την Βαλένθια (40 συμ., 9 γκολ), όπου αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Αλ Τζαζίρα. Με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης μετράει 66 εμφανίσεις και 12 τέρματα.

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» όμως και τον συμπατριώτη του, Ερνάν Πέρες, που φήμες θέλουν να είναι ήδη στην Αθήνα ή στη χειρότερη των περιπτώσεων να αναμένεται στη χώρα τις επόμενες ώρες. Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ έρχεται από τη Βιγιαρεάλ, με την οποία πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει συμφωνία (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) ή απομένουν λιγοστές λεπτομέρειες. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, αν και στην Ισπανία γράφουν για συμβόλαιο τριάμισι ετών.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Κατζιόλι, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο το deal. «Η συμφωνία του Ερνάν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, αλλά μένει να τα βρουν πλήρως και οι δύο ομάδες. Ο Μίτσελ τον έχει ζητήσει προσωπικά και ο Ερνάν βλέπει τον Ολυμπιακό ως ένα βήμα στην καριέρα του», τόνισε. Τα τοπικά ΜΜΕ στην Ισπανία αναφέρουν μετά βεβαιότητας πως η μετακίνηση του παίκτη, που μετρά 19 εμφανίσεις και 1 γκολ με την εθνική Παραγουάης ενώ φέτος έχει 14 εμφανίσεις και 1 τέρμα με τη Βιγιαρεάλ, θα ολοκληρωθεί σήμερα. Σημειώνεται πως ο Ερνάν Πέρες σε αντίθεση με τον Νέλσον Βαλντές έχει κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο.

Ημέρα υπογραφών είναι η σημερινή και για τον Κώστα Μήτρογλου. Ο 25χρονος φορ, που έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Λονδίνο, θα περ��σει από ιατρικά τεστ το πρωί κι εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Φούλαμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top