Manchester City: Στην κορυφή της Premier league

​Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε!

Manchester City: Στην κορυφή της Premier league

​Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε!

Η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ είναι δική της! Ο λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία νίκησε 1-0 την Κρίσταλ Πάλας με τον Τζέκο να πετυχαίνει το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Η Σίτι δεν είχε στην 11άδα της κάποιους ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές της καθώς ο Πελεγκρίνι επέλεξε τους στείλει… σε άδεια νωρίτερα.

Ο Χιλιανός τεχνικός όμως φρόντισε να έχει στην αποστολή τον Βόσνιο επιθετικό ο οποίος στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης μπόρεσε να ανοίξει το σκορ και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Με την επικράτηση αυτή η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας αφήνοντας την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση.

Πλέον περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής των «κανονιέρηδων» με την Νιούκαστλ εκτός έδρας για να διαπιστώσει αν θα αλλάξει χρόνο κοιτάζοντας αφ’ υψηλού τις άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Δύσκολο έργο είχε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες απέναντι στην Νόριτς εκτός έδρας, αλλά παρόλα αυτά πήρε το… τρίποντο με ένα τέρμα που σημείωσε ο Γουέλμπεκ στο 57ο λεπτό.

Η μεγαλύτερη σε διάσταση νίκη της ημέρας ανήκει στη Χαλ! Συνέτριψε 6-0 την Φούλαμ με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο… Οι γηπεδούχοι μέσα σε 14 λεπτά πέτυχαν τέσσερα τέρματα φτάνοντας το σκορ στο 5-0!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top