Μόνο στο star.gr: Η πρώτη Ελληνίδα δημοσιογράφος σε All Star Game του ΝΒΑ!

«Ζω για ακόμη μία φορά το όνειρό μου. Είναι κάτι το εκπληκτικό» λέει η Χριστίνα Σκέντζιου

Η πρώτη Ελληνίδα δημοσιογράφος σε All Star του ΝΒΑ

Tην αποκαλούν και «η σέξι event manager των ευρωπαϊκών τουρνουά μπάσκετ». Εδώ και λίγα 24ωρα «κουβαλά» και έναν «τίτλο τιμής»: είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλητικογράφος που θα καλύψει το All Star Game του NBA. Η ίδια, πάντως, απλά δηλώνει ερωτευμένη. Με ποιόν; Μα, φυσικά, με την… σπυριάρα, όπως λένε στην αργκό την μπάλα του μπάσκετ.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Σκέντζιου, η οποία έχει ξεχωρίσει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, την καλαθοσφαίριση. Έχει σπουδάσει Φιλολογία και Δημοσιογραφία και έχει συνεργαστεί –μεταξύ άλλων- με την ισπανική και την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, δίπλα σε μύθους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης αλλά και με πολλούς ελληνικούς συλλόγους όπως τον Άρη, τον Φάρο Κερατσινίου και τον Ιωνικό Νίκαιας.

 Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια προκειμένου να βρεθεί στη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ, το All Star Game του ΝΒΑ, όπου θα αγωνιστεί και φέτος ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μετά από μία πορεία μου στο χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη κατάφερα να βρεθώ σε μια μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ όπως είναι το All Star Game του ΝΒΑ» δηλώνει στο star.gr.

Το να διαπιστευτεί κάποιος στο All Star Game του ΝΒΑ είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά φαίνεται πως οι Αμερικανοί… μυρίζουν από το χιλιόμετρο τα «μπασκετικά» βιογραφικά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνει δεκτή η διαπίστευσή μου γιατί όλοι μου έλεγαν ότι είναι πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά η θετική επιβεβαίωση για την παρουσία μου στο All Star ήρθε» λέει η Χριστίνα Σκέντζιου, η οποία δεν δίστασε να κάνει και τατουάζ στο χέρι της για το All Star Game!

 

Η Χριστίνα περιγράφει ένας Λος Άντζελες που ζει σε ρυθμούς μπάσκετ, κατακλεισμένο από κόσμο. Κεντρικές φιγούρες σε αφίσες και διαφημίσεις είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Στέφεν Καρι. Μαζί τους και ο «δικός» μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Ζω για ακόμη μία φορά το όνειρό μου. Είναι κάτι το εκπληκτικό. Έχω δει πάρα πολλούς αγώνες στο ΝΒΑ αλλά - όπως και να το κάνουμε - ένα All Star Game έχει άλλη αίγλη. Χαίρομαι που οι κόποι και η τόση δουλειά που έχω κάνει βρίσκουν αντίκρισμα» δηλώνει η ίδια, περιμένοντας με ανυπομονησία το μεγάλο event (ώρα Ελλάδος 03.00 τα ξημερώματα Δευτέρας).

 

Του Πέτρου Κατσαβριά

pkatsavrias@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top