O παίκτης που αποχωρεί από το Nomads είναι... - Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr;

Μένει να επιβεβαιωθεί

O παίκτης που αποχωρεί από το Nomads

Βασιλική Μιλλούση, Δήμητρα Φραντζή ή Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες θα παιχτεί η παραμονή στο Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο γυναικών που ήταν οι πρώτες υποψήφιες, μετά την ψηφοφορία στο μίνι συμβούλιο που στήθηκε, όπως κάθε φορά, στην παραλία, ανακοίνωσε και το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Κι αυτό γιατί το μοντέλο συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, ο παρουσιαστής στο επόμενο επεισόδιο, αυτό της Τρίτης δηλαδή, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει ποιον παίκτη "έσωσε" το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τηνν ψηφοφορία που "τρέχει", ενώ μετά το αγώνισμα θα γίνει γνωστό και ποιος θα κάνει βαλίτσα για Ελλάδα.

Το star.gr, όμως, έχει ήδη λύσει το... μυστήριο!

Όπως είχε συμβεί με την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα, έτσι και τώρα μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το ποιος είναι τελικά ο παίκτες που ενώ έχει φτάσει στην πηγή, δε θα πιει νερό εκεί στις μακρινές Φιλιππίνες.

Και ο παίκτης αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που αν και δε γνωρίζουμε με ποια από τις δύο γυναίκες αγωνίστηκε, είμαστε σε θέση να ξέρουμε το αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το μοντέλο από το πρωί της Δευτέρας έχει πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο και είναι ενεργός, κάτι που "μαρτυρά" τηνν αποχώρησή του.

Μένει να αποδειχθεί σε μερικές ώρες μέσα από το επεισόδιο του ΑΝΤ1...

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top