Αποχώρησε από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα; Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Υπάρχουν και... αποδείξεις!

Αποχώρησε από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα

«Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά, το ξέρω 100% ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads».

Με αυτό το μικρό... μονόλογο, η Χριστίνα Κολέτσα στο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το Nomads, αν και απομένουν μόλις λίγες ημέρες από τον τελικό - και την ούτως ή άλλως επιστροφή της στην Αθήνα και τα δικά της πρόσωπα.

Ωστόσο, το αν τελικά έφυγε δεν το μάθαμε ποτέ: μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ζήτησε από την τραγουδίστρια να αποχωρήσει για λίγο και να επιστρέψει μετά από λίγο για να του δώσει την τελική της απάντηση, αλλά τελικά μείναμε με την απορία, μιας και η Χριστίνα δεν επέστρεψε ποτέ.

Κι όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά ούτε και ο παρουσιαστής σχολίασε ξανά - στη συνέχεια του επεισοδίου - την... έκβαση της ανακοίνωσης που είχε προηγηθεί.

Ακόμα και στο τρέιλερ που έπαιξε στο τέλος του επεισοδίου, δεν υπήρξε ούτε ένα πλάνο της, ούτε και κάποια αναφορά του Αρναούτογλου - κάτι που στην περίπτωση των προηγούμενων αποχωρήσεων δεν είχε ξαναγίνει.

Ο λόγος αυτής της διαφορετικής αντιμετώπισης δεν είναι γνωστός, αλλά το αποτέλεσμα είναι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η Χριστίνα Κολέτσα δεν είναι πλέον κομμάτι του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε και φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της στο viber και μάλιστα είναι και ενεργή.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι (παίρνοντας ως δεδομένο ότι τηρούνται οι κανόνες και οι παίκτες έχουν πρόσβαση στα κινητά τους και επικοινωνία με τον "έξω κόσμο", μόνο στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας, αλλιώς μόνο όταν αποχωρούν από το παιχνίδι και παίρνουν ξανά στα χέρια τους τις συσκευές τους) η Χριστίνα έχει αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και το μακρινό και εξωτικό Palawan.

Το αν τελικά "πέφτει" μέσα το ρεπορτάζ μας, θα το μάθουμε λίαν συντόμως...

Η συνέχεια επί της οθόνης! 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top