Μόνο στο star.gr: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα 3 παίκτριες reality που άφησαν εποχή

Έγιναν διάσημες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και έστρεψαν πάνω τους τα βλέμματα της δημοσιότητας

Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα 3 παίκτριες reality

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πήραν την απόφαση να πάρουν μέρος σε reality και μέσα σε μία νύχτα έγιναν "διάσημοι" σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι μπόρεσαν να διαχειριστούν αυτή τη δημοσιότητα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Το star.gr αναζήτησε και βρήκε τρεις παίκτριες reality που άφησαν εποχή και θα σας αποκαλύψουμε τι κάνουν σήμερα.

Η Μαίρη Γεώρτση τo 2002  συμμετείχε στο reality Βar του Mega είχε γίνει τότε αντικείμενο συζήτησης επειδή είχε δώσει κρυφά ένα χαρτάκι στη συμπαίκτρια της Σοφία Λίλλη.

Το star.gr εντόπισε την όμορφη γυμνάστρια η οποία 15  χρόνια μετά παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή!

1)Σε γνωρίσαμε μέσα από το reality Βar. Πώς ήταν τότε η ζωή σου και πως το πήρες απόφαση να πας;

Οταν αποφάσισα να πάω στο παιχνίδι αυτό, δούλευα ως γυμνάστρια .Με δελεάσε το έπαθλο που ήταν 150.000 ευρώ και εκανα την αίτηση. Δεν το είχα πάρει και πολύ σοβαρά. Να φανταστείς μου είχαν αφήσει μήνυμα  στο τηλεφωνητή και επειδή έλειπα το άκουσα τέσσερις μέρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Όταν τηλεφώνησα μου είπαν ότι είχαν κλείσει τελικά τους παίκτες. Ε, το έκλεισα κ σε μισή ώρα με πήραν και μου είπαν "εισαι μέσα" .

2) Είχες ξεχωρίσει για την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά αυτό που είχε δημιουργήσει τότε πολύ ντόρο ήταν ένα χαρτάκι που είχες δώσει στη συμπαίκτρια της Σοφία. Τι ακριβώς είχε γίνει με αυτό το χαρτάκι και τι έγραφε;

Ναι το περιβόητο χαρτάκι. Χαρτάκια κυκλοφορούσαν πολλά, είναι γεγονός αυτό ..το δικό μου χαρτάκι ήταν μια απάντηση θετική σε μια ερώτηση από τη Σοφία αν θέλω να ψηφίσω στην επόμενη ψηφοφορία τη Γιώτα ..σκέψου ότι η  Γιώτα και η Σοφία κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβατι εκείνες τις μέρες. Φαντάσου  λοιπον πόσο ξαφνιάστηκα από αυτή την ερώτηση.

3) Με ποιους έχεις κρατήσει επαφές;

Μιλαω με την  Μαργαριτα Καρυπίδου, η οποία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, πολύ ευαίσθητο για αυτά τα παιχνίδια. Έχει παντρευτεί έχει κάνει και ένα παιδάκι. Με τον  Γιώργο Ελεύθερα μιλάμε μέσω facebook.

4)Πώς είναι τώρα η ζωή σου; Έχεις παντρευτεί; Έχεις παιδιά; Εργάζεσαι κάπου;

Ειμαι πολλά χρόνια παντρεμένη και έχω δύο αγορια 10 και 12 ετών. Ασχολούμαι με την επιχείρηση μας (του άντρα της) τα τελευταία χρόνια.

5) Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω θα πήγαινες ξανά σε κάποιο reality;

Ηταν ωραίο σαν εμπειρία αν και εγώ δε μπήκα αρχικά για την εμπειρία ..ήθελα να κερδίσω και μάλλον οι γυναίκες δε κερδίζουν αυτά τα παιχνίδια γιατί το κοινό είναι κυρίως γυναίκες. Εγώ έφτασα στη δυάδα του τελικού επειδή γυναίκες με υποστήριζαν περισσότερο αλλά νομίζω οι άντρες είναι φαβορί.

Πάντως δε το μετάνιωσα πέρασα πολύ ωραία και στη δουλεια μου με βοήθησε πολύ η αναγνωρισιμότητα.

6)Τα reality τύπου "Survivor", "Nomads" πώς σου φαίνονται, τα έχεις παρακολουθήσει; Θα πήγαινες σε κάποιο από αυτά;

Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ τα καινούρια παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι ψυχαγωγικά και προτιμώ να βλέπω "πραγματικότητα" παρά κάποια σήριαλ τύπου "λαμψης". Παρακολουθώ το τρόπο σκέψης των παικτών κ αυτό το πάθος στα αγωνίσματα και την ικανοποίηση της νίκης, βλέποντας πραγματικά συναισθήματα χαράς η λύπης μου αρέσει.

Το star.gr εντόπισε και άλλη μία παίκτρια ριάλιτι, αυτή τη φορά του «The Wall».

Πρόκειται για την Γωγώ Γαρουφάλου γνωστή ως «Γωγουλίνι», την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality του ΑΝΤ1 "the wall" το 2003.

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει όμως η Γωγώ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Σήμερα είναι χορογράφος και χοροδιδάσκαλος στην τέχνη του belly dance. Όπως η ίδια μας λέει έχει 3 χρυσά μετάλλια στο ενεργητικό της, ενώ παράλληλα συνεχίζει τα show μαζί με την οικογένεια Φλωρινιώτη.

Επιπλέον, παρουσιάζει και μία πρωινή εκπομπή στο high tv κάθε Κυριακή στις 8:00 το πρωί.

Το  τελευταίο καιρό παλεύει να πάρει ακόμα ένα πτυχίο, αυτή τη φορά αισθητικής.

Όσο για τα προσωπικά της, η ίδια παραδέχεται πως ζει έναν θυελλώδη και έντονο έρωτα με ζήλιες και καβγαδάκια.

Η Γωγώ έχει κρατήσει επαφές με ελάχιστους συμπαίκτες της. Σε αυτούς δεν συγκαταλέγεται ο Θοδωρής Ισπόγλου με τον οποίο μπορεί τότε να είχαν ένα φλερτ τώρα όμως εκείνος  δεν θέλει να ακούει  ούτε το όνομά της.

Τι κάνει σήμερα η Nτένια του Next top model

Tην Ντένια Αγαλιανού τη γνωρίσαμε μέσα από το Next top model που προβάλλονταν το 2009 στον ΑΝΤ1 και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της όσο και με την καλή της συμπεριφορά.

Μέσα σε 8 χρόνια αφού το reality τελείωσε το μοντέλο έκανε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ταξίδεψε στην Τουρκία ενώ μετά μετακόμισε στο Μεξικό όπου είχε ένα συμβόλαιο τριών μηνών. Τότε άρχισε να μαθαίνει Ισπανικά προκειμένου να λάβει μέρος στο casting της σχολής υποκριτικής CEA.

«Πέρασα με υποτροφία και τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής μου τα αφιέρωσα στη σχολή μου» παραδέχεται στο star.gr η Ντένια.

Η ίδια μάλιστα δούλεψε και ως ηθοποιός παίζοντας στο πολιτικό δράμα «Sincronia». Η Ντένια υποδύονταν μία κοπέλα που είχε πέσει θύμα απαγωγής στο Μεξικό. Μετά ακολούθησαν και άλλες σειρές όπως το «Run coyote run» όπου υποδύθηκε την Katherina η οποία προσπαθεί να περάσει τα σύνορα Αμερικής- Μεξικού.

«Η κωμωδία μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι προτεινόμενη, ως καλύτερη σειρά της χρονιάς στα βραβεία FENIX και μου έχει ανοίξει τις πόρτες σε όλη την Αμερική και την Λατινική Αμερική. Σε λίγες εβδομάδες ξεκινάμε γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν» εξομολογήθηκε ενώ πρόσθεσε πως ασχολείται και με την μουσική κάνοντας μαθήματα φωνητικής και κιθάρας. Μάλιστα στις 31 Αυγούστου κυκλοφόρησε και το πρώτο της cd single το «Dejame Hoy» σε στίχους και μουσική δική της.

Η επιστροφή στην κανονική ζωή μετά τα reality ήταν για άλλους ομαλή και για άλλους δυσκολότερη. Τα συγκεκριμένα κορίτσια πάντως τα καταφέρνουν μια χαρά στην...πραγματική ζωή τους!

Της Δέσποινας Μαλέλλη

Πηγή Φωτό από facebook

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top