Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος, έπειτα από 9 χρόνια γάμου και 2 παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Secret», η παρουσιάστρια έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αφού έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η Ράνια  μοιραζόταν αρκετές από τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Κανείς ωστόσο δεν γνώριζε πως η παρουσιάστρια βίωνε τις πρώτες μέρες του χωρισμού της.

Διαβάστε παρακάτω ένα από τα αινιγματικά μηνύματα της Ράνιας Θρασκιά:«Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις "οτιδήποτε, αν σώζεται" . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. Θα δεις. Καληνύχτα».

Tags: