Κοκκινάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor! «Ο Χρανιώτης δεν μπορεί να...»

«Ορκίστηκα ότι δεν μαγειρεύω ψηφοφορίες», είπε ο πολίστας

Τις βαλίτσες του για Ελλάδα ετοιμάζει ο Κώστας Κοκκινάκης, καθώς όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης,  ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor»!

Ο πρώην παίκτης από την ομάδα των «Διασήμων», λίγο πριν την αναχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην κάμερα του παιχνιδιού επιβίωσης  και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν, το μεσημέρι της Πέμπτης,  σε πρώτη μετάδοση από την εκπομπή «Survivor Πανόραμα».

«Έμεινα πολύ παραπάνω από όσο πίστευα ότι θα θέλω. Το γεγονός ότι έμεινα τόσο καιρό  σίγουρα το οφείλω στον κόσμο», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Την Ευρυδίκη την άφησα μόνη της. Έφυγε η Λάουρα πρώτη και τώρα φεύγω εγώ. Είχα το προαίσθημα ότι θα φύγω αυτή τη φορά και της το έλεγα. Ελπίζω να κερδίσει η Ευρυδίκη...»

Ο πολίστας στη συνέχεια ανέφερε: «Ήμουν ένας μέτριος παίκτης. Δεν έλεγα ότι ήμουν ο παιχταράς και θα τους πατήσω όλους εδώ μέσα».

Στη συνέχεια έδωσε την δική του απάντηση στον Γιάννη Σπαλιάρα και αρνήθηκε κατηγορηματικά πως μαγείρεψε με τη Λάουρα την τότε ψηφοφορία για να βγουν υποψήφιοι τέσσερα άτομα όπως υποστήριξε ο παίκτης των «Μαχητών»!

«Ορκίστηκα ότι δεν μαγειρεύω ψηφοφορίες για να το λήξω εκεί το θέμα.Ήταν μια κακία του Σπαλιάρα και ανοησία από τα άλλα παιδιά που το πίστεψαν. Εγώ είμαι καθαρός σαν άνθρωπος...», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε και για τον Γιώργο Χρανιώτη υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί να κερδίσει το Survivor μόνο αν κερδίζει ατομικές ασυλίες.

Κλείνοντας, ανέφερε πως το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει όταν επιστρέψει Ελλάδα είναι να δει την κόρη του: «Το πρώτο πρόσωπο που θα δω είναι η κόρη μου» και χαριτολογώντας πρόσθεσε: «Επιβάλλεται να πάω σε ένα pet shop να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά μου…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top