Κινεζάκια για... ζούληγμα: Με ΦΩΤΟ απαντάει στις φήμες αποχώρησης του Τσανγκ από το Survivor η αδερφή του

Η ξύλινη κατασκευή κι η Μαρία Τσανγκ

Τα… στατιστικά, όπως διαβάσατε στο star.gr, τον δείχνουν ως τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο σημερινό επεισόδιο, τα spoiler το ίδιο, ενώ σε αυτό ήρθε να «προστεθεί» και η διαγραφή του προφίλ του Instagram.

Η «εξαφάνιση» του Ορέστη Τσανγκ από τα social media έκανε πολλούς να λένε ότι ο παίκτης είναι ήδη εκτός, έχει ήδη στα χέρια του το κινητό του και ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλησε να κάνει είναι να σβήσει τα… διαδικτυακά του ίχνη.

Η εν λόγω είδηση έφτασε στα αυτιά της αδερφής του, η οποία θέλησε μέσα από το δικό της λογαριασμό στο Instagram να δώσει τη δική της απάντηση στα όσα λέγονται / ακούγονται/ φημολογούνται.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης λοιπόν, η Μαρία Τσανγκ πόσταρε μια φωτογραφία της μαζί με  τον Ορέστη Τσανγκ από την παιδική τους ηλικία και έγραψε: «Μια φωτό που μόλις τραβήχτηκε με τον survivor αδερφό και την handmade ξύλινη κατασκευή του… που από ότι φαίνεται προδίδει και την αποχώρηση του (Για όσους ρωτάνε, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο λογαριασμός του στο instagram έχει διαγραφεί εδώ και εβδομάδες)». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top