Τις δικές του εξηγήσεις για όσα έγιναν στο Survivor και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων έδωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

«Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν  κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο».

Ερωτηθείς αν φταίει το μοντάζ που του έδωσε αυτόν τον ρόλο του… «κακού» απάντησε: «Σίγουρα υπάρχουν πολλές στιγμές που δεν έχετε δει. Εκ των υστέρων κατάλαβα, ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Αυτός όμως είναι χαρακτήρας μου. Αυθόρμητος. Φυσικά και έχω κάνει λάθη».

Όσο για το τι  έχει συμβεί τελικά  με το φαγητό που ανταλλάξανε εκτός κανόνων;

«Πήρα θέση μόνο σε αυτό που είπε η παραγωγή -και θα μείνω εκεί, γιατί αυτά είναι που έχει δει και ακούσει ο κόσμος. Δεν θα αναλάβω το ρόλο του κριτή και επιπλέον θεωρώ άνανδρο, να σχολιάζω εκ των υστέρων πρόσωπα και καταστάσεις.  Ανέφερα απλά, πως δεν το έμαθε τώρα η παραγωγή και παραδέχτηκα, πως ενεπλάκησα κι εγώ σ΄ αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Tags: