Μια αποκάλυψη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Survivor που πραγματικά δεν περίμενε κανείς.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού συμβουλίου και λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι παίκτες και των δυο ομάδων έχουν πάρει φαγητό από κατοίκους της περιοχής. «Δυο φορές το έχουν κάνει οι Διάσημοι και μια φορά οι Μαχητές», είπε.

«Έχουμε πληροφορηθεί από ντόπιους ότι και οι δυο ομάδες έχετε πάρει φαγητό από ντόπιους!» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης!

 Ο παρουσιαστής εξήγησε πως το συγκεκριμένο γεγονός σταματά εδώ για όλους και δεν θα επαναληφθεί, καθώς η παραγωγή έχει ενοχληθεί.

Από τη μεριά των Μαχητών μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος εξήγησε πως παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη νέα του ομάδα, κάτι τέτοιο έχει όντως συμβεί. «Έχει συμβεί να πάρουμε μικρή ποσότητα τροφής από έξω. Δεν αλλάζει πολλά στο στομάχι, αλλάζει στην ψυχολογία αλλά είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους Διάσημους, το λόγο ζήτησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αναλυτικά μίλησε για ένα σάντουιτς και ένα μικρό καρβέλι ψωμί, αποδίδοντας την πράξη του σε στιγμή αδυναμίας ή υπερβολικής πείνας. «Σαφώς ήταν εκτός κανονισμών και επικίνδυνο. Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική στήριξη… αλλά σταμάτησε εκεί», επεσήμανε την ίδια ώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειχνε να κουνά αρνητικά το κεφάλι της.