Χαμός! Αποστολέας καλεί σε δημόσια συγγνώμη το Πάμε Πακέτο

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Προσπάθεια να τα βρει μια μητέρα με τον 19χρονο γιο της, τον οποίο είχε να αγκαλιάσει 13 χρόνια παρά ο γεγονός ότι τους χωρίζουν λίγα χιλιόμετρα, έγινε την περασμένη Πέμπτη στο «Πάμε Πακέτο».

Το διαζύγιο των γονιών έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του νεαρού και ποτέ δεν κατάφερε να συγχωρήσει την μητέρα του για κάτι που έκανε.  Ο 19χρονος επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του και με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.

Ο ίδιος της έστειλε πακέτο στην εκπομπή της Βίκυς Χαζτηβασιλείου και τελικά της τα έχωσε κάνοντας έξαλλη την παρουσιάστρια.

«Ήρθες εδώ για να τα βρεις με τη μαμά σου ή για να τη δικάσουμε όλοι μαζί; Σηκώνω τα χέρια! Θα τη σταματήσω την εκπομπή όπου νομίζω! Όχι, δεν σου επιτρέπω κάτι!» του είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο αποστολέας δεν δέχθηκε να διώξει τον τοίχο και έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του.

Με μια ανάρτηση του στο Facebook στην σελίδα του Πάμε Πακέτο, ο 19χρονος, μετά το επεισόδιο στο πλατό, επιθυμεί να λάβει συγγνώμη από την εκπομπή για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ιστορία του…

«ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους : υβριστές ,»κριτές » και μη Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις αστυνομικές αρχές για το θέμα των ύβρεων , των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι και εάν προκύψει… Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης , με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top