Ελληνικός τελικός Eurovision 2017: Το τεχνικό πρόβλημα στη ζωντανή σύνδεση με τον Σάκη- Το μήνυμα του τραγουδιστή

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε ο τραγουδιστής

Zωντανή σύνδεση με τον Σάκη Ρουβά είχε ο ελληνικός τελικός της Eurovision, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας σταρ πήρε όχι μία αλλά δύο φορές μέρος στον μουσικό διαγωνισμό (το 2003 με το «Shake It» και το 2009 με το «This is Our Night»).

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα τεχνικά προβλήματα, μιας και ο τραγουδιστής είχε καθυστέρηση με τον ήχο, με αποτέλεσμα να ακούει στο ακουστικό δύο φορές τη φωνή του!

Παρόλα αυτά ο Σάκης αντιμετώπισε το τεχνικό πρόβλημα με ψυχραιμία και μίλησε για την εμπειρία του στην Eurovision, ενώ έδωσε και τις συμβουλές του στη Demy.

«Ήταν μία ή μάλλον δύο από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες της ζωής μου. Το να έχω όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο μαζί μου, να με στηρίζει, να δείχνει την αγάπη του σε κάθε μου βήμα, να εκπρόσωπο με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα μου, την Ελλάδα, να φοράω τα ελληνικά χρώματα και να γινόμαστε όλοι μαζί μια φωνή για μένα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικό. Με βοήθησε ακόμη και στην καριέρα μου. Ο κόσμος πιστεύω με αγάπησε ακόμα περισσότερο μέσα από αυτή τη διαδικασία. Αυτή η εμπειρία θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top