Παίκτης του Rising Star έμαθε για την απώλεια αγαπημένου του προσώπου λίγες ώρες πριν τραγουδήσει

Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook

Μια άκρως εκρηκτική και ξεσηκωτική εμφάνιση πραγματοποίησαν την Κυριακή (26/02) στα duets και στο Rising Star o Μηνάς Τσίγκος και ο Νίκος Μακαντάσης αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια της κριτικής επιτροπής και το 79% της ψηφοφορίας του κοινού. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο κι η Δέσποινα Βανδή θεώρησαν το ποσοστό μικρό αναλογικά με αυτό που παρουσίασαν τα παιδιά ενώ ο Κώστας Μακεδόνας δήλωσε πως θα τους ξαναδεί στο βίντεο.

(Μηνάς Τσίγκος)

Ο Μήνας Τσίγκος και o Νίκος Μακαντάσης πέρασαν στην επόμενη φάση με διαφορά από τους αντιπάλους τους. Ωστόσο, την επόμενη μέρα (Καθαρά Δευτέρα) ο Μηνάς Τσίγκος ανέβασε στο προφίλ του ένα ευχαριστήριο μήνυμα για το κοινό που τους ψήφισε, ενώ εκφράστηκε με θετικά λόγια για τον Νίκο Μακαντάση.

(Ο Μήνας Τσίγκος και o Νίκος Μακαντάσης)

Ζήτησε συγγνώμη σε εκείνους που τον ρωτούσαν γιατί δεν ήταν χαμογελαστός καθώς βιώνει μια δύσκολη φάση λόγω απώλειας.Το star.gr διαβάζοντας την παρακάτω ανάρτησή του έψαξε και έμαθε σχετικά.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ο Μηνάς Τσίγκος το Σάββατο (25/02) μια μέρα πριν το Rising Star, την ημέρα των γενεθλίων του έχασε την αγαπημένη του γιαγιά.

Παρά τον πόνο που βίωνε ο frontman των 15 50 εμφανίστηκε κανονικά στο προγραμματισμένο live της μπάντας στην Κόρινθο όπου έγινε χαμός.Βέβαια στο πλευρό του είχε όλα τα μέλη της μπάντας και κυρίως τον leader, Ρουσσέτο Δημητρόγλου.To ίδιο έπραξε και την επόμενη ημέρα, αφού ανέβηκε στη σκηνή του Rising Star μαζί με τον Νίκο Μακαντάση και ερμήνευσαν το «Uptown Funk» αποδεικνύοντας πως πάνω από όλα είναι επαγγελματίας και μάλιστα δίχως να καταλάβει κανείς το παραμικρό.

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top