«Ξέχασε το,όλα καλά»-Με μια μεγάλη αγκαλιά δέχτηκε την συγγνώμη του Έλληνα δημοσιογράφου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η άστοχη ερώτηση που έγινε σε κακό timing και προκάλεσε σάλο

Έληξε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Έλληνα αθλητικογράφο Ρήγα Δάρδαλη, έπειτα από μια άστοχη ερώτηση που έθεσε στον προπονητή της Δύσης στο All Star Game, Στιβ Κερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα Golden State Warriors - Sacramento Kings.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητικογράφος ρώτησε τον Αμερικανό προπονητή αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας, ενώ στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης ζήτησε την άποψη του Κερ για το αν ο Έλληνας διεθνής παρουσιάζει ομοιότητες με τον Κέβιν Ντουράντ (σ.σ. και παίχτη των Warriors).

Ο Κερ, φάνηκε να ξαφνιάζεται από την ερώτηση και είπε: «Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πώς να απαντήσω στο πρώτο κομμάτι, οπότε θα πάω κατευθείαν στο δεύτερο. Νομίζω πως μοιάζει πολύ στον "KD", λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς, παρά το μέγεθός του, καταφέρνει να κινείται πάνω στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο "KD" αποχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, αν και δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης θα πάρει τη θέση τους, θα πάρει τη θέση του καλύτερου στη λίγκα», σχολίασε.

Μετά το πρώτο σκέλος της παραπάνω ερώτησης, προκλήθηκε σάλος, με τα σχόλια στα social media να παίρνουν «φωτιά».

Ωστόσο όλο αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε μόνο μια μεγάλη αγκαλιά για τον Ρήγα Δάρδαλη.

Το τι συνέβη στη συνέχεια, το αποκάλυψε ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή στο Facebook,

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πάνου έγραψε ότι το γεγονός αυτό είναι λήξαν, και πως απλά επρόκειτο για μια άστοχη ερώτηση που έγινε από έναν εξαίρετο δημοσιογράφο:

«Χτές έγινε απο έναν εξαίρετο δημοσιογραφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας "κατάφερε" να έχει και το χειρότερο timing... Προλίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη απο το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του ειπε "ξεχασε το, ολα καλα". 
Το γεγονός απο την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν
».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top