Γιώργος Γεωργίου: Η συγκλονιστική συνέντευξη που είχε δώσει για τον γιο του-Είχε χάσει τα δόντια του από την στεναχώρια

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του γνωστού αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου, αφού έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας ο 35χρονος γιος του, Τάσος Γεωργίου, από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια, την ''αταξία του Φρίντριχ'' (μία κληρονομική πάθηση, που «χτυπά» τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα).

Διαβάστε εδώ: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γεωργίου: Πέθανε ο γιος του στα 35 του! 

Πριν από δυο χρόνια ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του, το προσωπικό του δράμα, λέγοντας πως «όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου είχε συγκλονίσει. Όπως είχε αποκαλύψει, όταν έμαθε για την αρρώστια του γιου του, άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του από τη στενοχώρια.

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top