ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΑΥΤΟΙ θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar»

Μάθετε ποια πρόσωπα είναι ένα βήμα πριν την υπογραφή

ΑΥΤΟΙ θα είναι στην επιτροπή του «Your Face Sounds Famili

Κυριακές χωρίς talent show δε γίνεται! Και αυτό είναι κάτι που ξέρει και τηρεί – τα τελευταία χρόνια κατά κόρον – ο ΑΝΤ1.

Έτσι, στον προγραμματισμό του καναλιού – για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν – είναι το «Your Face Sounds Familiar», που αναμένεται για ακόμα μια φορά να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό βραδιές απείρου γέλιου, μεταμφιέσεων και… ευτραπέλων (αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές).

Αν και το talent show, θα ξεκινήσει μετά το τέλος του Rising Star – γύρω στο Πάσχα δηλαδή, με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της 23ης Απριλίου – οι υπεύθυνοι του σταθμού είναι ήδη σε αναζήτηση των προσώπων που θα λάμψουν πάνω στη σκηνή, αλλά και στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, πρώτο δεδομένο είναι ότι η (δοκιμασμένη στο ρόλο αυτό) Μαρία Μπεκατώρου θα είναι για ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι του Κυριακάτικου σόου. Έχει, άλλωστε, αποδείξει ότι τόσο η χημεία της με τους κριτές (παρόλο που δεν είναι κάθε χρονιά οι ίδιοι), όσο και με τους παίκτες είναι μοναδική.

Και από ότι φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ΑΝΤ1νικοί έχουν βάλει στόχο να έχουν δυνατά ονόματα στην κριτική επιτροπή. Παρόλο που είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι ένα από αυτά, ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα που «κλείδωσαν» την παρουσία τους στο παιχνίδι είναι ο Σταμάτης Φασουλής – του άρεσε ο ρόλος αυτός την περσινή σεζόν και θέλει να γεμίσει για ακόμα μια τις Κυριακές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Ποιοι θα είναι, όμως, στις υπόλοιπες τρεις καρέκλες;

Όπως μας έχουν μεταφέρει έγκυρες πηγές μας – και παρόλο που οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα – έχει γίνει κρούση (και έχει πάρει το πράσινο φως όπως όλα δείχνουν) τόσο στον Φώτη Σεργουλόπουλο, όσο και στον Κώστα Σπυρόπουλο. Είναι άλλωστε και οι δύο πρόσωπα που το κανάλι δείχνει να θέλει πολύ!

Σίγουρο είναι, μέχρι στιγμής πάντα, ότι η τέταρτη καρέκλα θα καθίσει σίγουρα γυναίκα, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ποια θα είναι αυτή. Αναμένεται, ωστόσο, να κάνει κάτι παραπάνω από αίσθηση και το τέταρτο όνομα που - για την ώρα – λείπει.

Stay tuned για ό,τι νεότερο… Γιατί στα τηλεοπτικά - είναι γνωστό ότι - όλα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top