Bild: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο Αμβούργο- 26 ετών και γεμάτος αίματα! Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έφτασε αμέσως στο σημείο της επίθεσης- Πρώτη Ανάρτηση 28-07-2017 17:51

Η εφημερίδα Bild έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός άντρα που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο, που άφησε πίσω του έναν νεκρό και 6 τραυματίες.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, άγνωστος άντρας εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ με μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στους ανυποψίαστους πελάτες, σκοτώνοντας τον έναν. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, χτύπησε μια κοπέλα που έτυχε να περνάει απ' έξω. 

Η γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός άντρα με ματωμένη κουκούλα, λέγοντας ότι είναι ο ύποπτος που η αστυνομία συνέλαβε για την επίθεση. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Τα πρώτα στοιχεία από την τοπική αστυνομία θέλουν τον δράστη να είναι 26 ετών και γεννημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνοι που κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη ήταν κάποιοι περαστικοί! Τον καταδίωξαν, του πετούσαν καρέκλες και, τελικά, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι κρατούσε ένα τεράστιο μαχαίρι κι ότι φώναξε "Allahu Akbar". Η ταυτότητα του δράστη, ωστόσο, όπως και τα κίνητρά του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως από την αστυνομία. 

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά, δεν διευκρινίζουν, όμως, το αν το αίμα στην κουκούλα του είναι δικό του ή των θυμάτων του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top