Τραγωδία στη Γερμανία: Νέες σοκαριστικές φώτο από το δυστύχημα με λεωφορείο-Σβήνουν οι ελπίδες για τους αγνοούμενους

18 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο όχημα

Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη νότια Γερμανία.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ένα ταξιδιωτικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 48 άτομα (46 ηλικιωμένοι τουρίστες και 2 οδηγοί), λίγο μετά τις 07:00 (τοπική ώρα, 08:00 ώρα Ελλάδας), βρέθηκε σε μποτιλιάρισμα και έπεσε πάνω σε νταλίκα που προηγούνταν, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και να καεί εντελώς.

a

Το τουριστικό λεωφορείο κατευθυνόταν από τη Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία, διευκρίνισε στη συνέχεια η αστυνομία.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Μίνχμπεργκ, σε μια δασική και ορεινή ζώνη στα όρια των κρατιδίων της Βαυαρίας και της Θουριγγίας, όχι μακριά από τα σύνορα με την Τσεχία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και προς τις δύο κατευθύνσεις ο αυτοκινητόδρομος A9.

ΦΟΒΟΙ ΠΩΣ 18 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Την ίδια στιγμή, όλο και λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι 18 αγνοούμενοι του λεωφορείου. Αν και αρχικά ο αριθμός τους ανερχόταν σε 17, τα γερμανικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως αυξήθηκαν και πως κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει επιζήσει κανείς, καθώς φέρονται να βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο λεωφορείο, με τους διασώστες να αναφέρουν πως δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν τα ίχνη τους.

Οι διασώστες αρχικά θεώρησαν πως οι αγνοούμενοι μπορεί στον πανικό τους να διέφυγαν στα γύρω δάση, όμως οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι πως όλοι οι αγνοούμενοι παγιδεύτηκαν από τις φλόγες.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΜΕΡΚΕΛ

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε πως πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στη Βαυαρία και πως η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είναι «συγκλονισμένη» από το δυστύχημα αυτό.

«Αυτή τη στιγμή 30 επιβάτες έχουν τραυματισθεί, ορισμένοι σοβαρά, και έχουν μεταφερθεί στα γύρω νοσοκομεία. Οι άλλοι άνθρωποι πιθανόν έχασαν τη ζωή τους μέσα στο φλεγόμενο τουριστικό λεωφορείο», αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν η αστυνομία και η εισαγγελία της Βαυαρίας.

Πολλοί τραυματίες βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στα νοσοκομεία της περιοχής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top