Tι θα φάει ο Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο του Προεδρικό Γεύμα

Αστακό, γαρίδες και μοσχάρι περιλαμβάνεται στο μενού

Tι θα φάει ο Ντόναλτ Τραμπ στο πρώτο του Προεδρικό Γεύμα

Σε ρυθμούς ...ορκωμοσίας κινείται ο Λευκός Οίκος τις τελευταίες μέρες. Η αποχαιρετηστήρια συνέντευξη του Ομπάμα επικύρωσε τους ρυθμούς αυτούς.

Κάθε λεπτομέρεια της ορκωμοσίας Τραμπ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ανακοινώθηκε και το μενού του πρώτου γεύματος που θα απολαύσει ο Ρεπουμπλικανός ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού, παραδοσιακά στις ΗΠΑ, ο νέος ηγέτης της χώρας, αφού ορκιστεί, συνοδεύεται στο Καπιτώλιο, όπου παρατίθεται το γεύμα της ορκωμοσίας του. 

Το μενού του Τραμπ, λοιπόν, θα περιλαμβάνει τρία πιάτα: αστακό, γαρίδες σε σάλτσα με σαφράν και μοσχάρι με μαύρη σοκολάτα και πατάτες ογκρατέν. Το επιδόρπιο θα είναι σουφλέ σοκολάτας, με παγωτό. Κάθε πιάτο θα συνοδεύεται με ξεχωριστό κρασί ή σαμπάνια, αν και ο Τραμπ δεν πίνει αλκοόλ, σύμφωνα με το Associated Press.

Στο γεύμα, πέρα από την οικογένεια του νέου προέδρου, θα παρακαθίσει κι ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με την οικογένειά του, ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου, μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου και της κυβέρνησης του Τραμπ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top