Στο έλεος του Θεού το Ζεφύρι - Φεύγουν οι τράπεζες, ενώ η εγκληματικότητα οργιάζει

Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι στο Ζεφύρι.  Μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής. Εκτός από την εγκληματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι, τώρα απομακρύνονται  δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες.

Το Ζεφύρι εκπέμπει σήμα κινδύνου. Μια περιοχή που οι  πολλοί κάτοικοι χαρακτηρίζουν ως αχαρτογράφητη, αφού  τράπεζες και  υπηρεσίες  φεύγουν η μια μετά την άλλη, κάνοντας τους κατοίκους να αισθάνονται πολίτες β' κατηγορίας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας  να κλείσει το υποκατάστημα. Είχαν  προηγηθεί η Eurobank και η  Πειραιώς.

Μόλις 20 μέτρα από το δημοτικό σχολείο, βρίσκεται η παιδική χαρά που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Από την άλλη μεριά υπάρχει ένα κτίριο που αποτελεί κίνδυνο για όλη την περιοχή

«Βγαίνεις περπατάς στο δρόμο και λες θα σου ορμήσει ο άλλος. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ επικίνδυνα. Σε πιάνουν τα πρεζόνια σε ληστεύουν πέρυσι ληστέψανε την κόρη μου την έσερναν από το αυτοκίνητο», λέει κάτοικος της περιοχής.

Η εγκληματικότητα είναι στο κόκκινο. Όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για την πίσω πλευρά του φεγγαριού. Τους κατοίκους στο Ζεφύρι.

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top