O αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη αποκαλύπτει: «Την εκβίαζαν για τα χρήματα, η αστυνομία έκανε λάθη και παραλείψεις»

«Κάτι πρέπει να συμβαίνει εδώ μεταξύ έρωτα, διαπλοκής χρημάτων, πάντως έπεσε θύμα» - Νέα ενημέρωση 03-02-2018 08.10

Συγκλονίζει το ξέσπασμα  του αδερφού  της Ειρήνης Λαγούδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λαγούδης μιλά για τον σύντροφο της αδερφής του και  αποκαλύπτει τι ήταν εκείνο το οποίο την προβλημάτιζε τους τελευταίους μήνες.

Τι προβλημάτιζε την Ειρήνη

 

«Μου είχε πει ότι την προβλημάτιζαν κάποια πράγματα. Είχε μια σχέση, όχι σχέση, τέλος πάντων πολύ σοβαρή, ενδεχομένως και κάπου εκεί πέρα υπήρχαν κάποια αμφιλεγόμενα πράγματα, αλλά όχι κάτι σοβαρό πάνω σε αυτό το κομμάτι. Κάτι πρέπει να συμβαίνει εδώ μεταξύ έρωτα, διαπλοκής χρημάτων, πάντως έπεσε θύμα», αναφέρει.

Η επικοινωνία με τον αδερφό της Ειρήνης Λαγούδη είχε πολλές αλήθειες αλλά και αποκαλύψεις. Ένα μήνα τώρα ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο πόνος του αβάσταχτος. Κάποιοι εκβίασαν την αδερφή μου,  είπε,  για να της πάρουν χρήματα:  «Εμένα πάει το μυαλό μου όχι σε συγκεκριμένα άτομα, σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε από κάποιος και μέσω της απειλής που δέχθηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε, ή τους είπανε Θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεσαι ότι εσύ είσαι ο φονιάς. Ή εκβιάσανε την αδερφή μου για να της πάρουνε λεφτά γιατί νόμιζαν ότι είχε, διότι ακούστηκε ότι είχε λεφτά».

Ο Γιώργος Λαγούδης ξεσπά για τις παραλείψεις της ελληνικής αστυνομίας: «Απέναντι από το σπίτι της υπάρχει μια γεφυροπλάστιγγα. Έμποροι Αλβανοί, ξένοι, δεν κατηγορώ Αλβανούς,  εργάτες, πάνω από 200 άντρες τη ημέρα με τρεις γυναίκες απέναντι και να ξέρουν ότι μπήκαν 70.000 μέσα στο σπίτι. Πλησίασε κανένας αστυνομικός να πάρει καμιά κατάθεση;»

Ο Γιώργος Λαγούδης είναι πυρ και μανία με τις διαρροές, ότι η αδερφή του αυτοκτόνησε  πριν ακόμα ολοκληρωθεί η προανάκριση. Αποκάλυψε  μάλιστα ότι δέχεται απειλές και δεν θέλει τα τρία παιδιά της Ειρήνης να  μείνουν ορφανά και από θείο.

«Δεν θα πληρώσω εγώ τα λάθη και τις παραλείψεις τους και να τα πληρώσω αλλά όχι νε είμαι και γ…νος και δαρμένος, μην μου φυτρώνεις και την αυτοκτονία… Ξέρουμε και εμείς να είμαστε μαγκιόροι, χαιβάνια δεν είμαστε,  όμως δεν έχουμε τα μέσα, τι να κάνουμε είμαστε ποπολάροι».

Το τραγούδι της Ειρήνης

 

Λίγο πριν την συνέντευξη ο Γιώργος Λαγούδης άκουγε το αγαπημένο τραγούδι της αδερφής του: «Είσαι ωραία σαν αμαρτία».

«Το άκουγα πριν και με είχαν πιάσει τα κλάματα…»

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα  εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top