Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την προειδοποίηση «Ρουβίκωνα» ότι θα «χυθεί αίμα» στο συλλαλητήριο της Αθήνας

«Απασφάλισαν τα μίντια» απαντά μέλος της αναρχικής συλλογικότητας

Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η ανάρτηση μέλους του «Ρουβίκωνα» στο Facebook, όπου έγραφε ότι «μπορεί να χυθεί αίμα» στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό.

Η Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, ενώ του διαβίβασε δημοσιεύματα του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) και ένα βίντεο.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»

 

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

 

«Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα.Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν.
Κατανοητό;»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top