Ξεσπά η αδελφή της 34χρονης που πέθανε από αιμορραγία μετά τη γέννα – «Ο γαμπρός μου φώναζε στον γιατρό να της κάνει καισαρική»

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να πονούσε πολύ στον τοκετό – Μήνυση κατά του γυναικολόγου από την οικογένεια

Νέα στοιχεία έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον θάνατο της 34χρονης Σοφίας Ζ.  συζύγου του μέλους της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας, Γιώργου Παπασπύρου, η οποία πέθανε λίγο αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα μαζί με τον σύζυγο και την οικογένεια της, ταξίδεψε από τη Λιβαδειά σε μεγάλο μαιευτήριο της Αθήνας, προκειμένου να γεννήσει.

Η 34χρονη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι 4 κιλών με φυσιολογικό τοκετό, ωστόσο λίγο μετά τη γέννα εμφάνισε επιπλοκές με αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

34χρονη στη Λιβαδειά γέννησε και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία – Μήνυσε τον γυναικολόγο η οικογένεια

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδελφή της 34χρονης περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησαν:

«Είχε μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και μέχρι την τελευταία στιγμή που μπήκαμε στο νοσοκομείο δεν είχαμε κανένα θέμα. Ξεκίνησε όλη η οικογένεια για το νοσοκομείο. Περιμέναμε από το πρωί οπότε και άρχισε η όλη διαδικασία. όλα πήγαιναν μια χαρά. Στις 14:30 μας ανακοινώνουν ότι γεννήθηκε το παιδάκι, το φέρνουν, το βλέπουμε… Από εκεί και πέρα η επόμενη ερώτηση ήταν να δούμε την αδελφή μας. Γυρίσανε και μας είπαν ότι όλα είναι καλά, ότι έχουν πάει και την ετοιμάζουν ώστε να ηρεμήσει κι εκείνη, να χαλαρώσει από τον τοκετό και θα τη δούμε. Πέρασε μια ώρα, εμείς απ΄έξω αρχίζουμε να αγωνιούμε. Μπαίνουμε μέσα στον γιατρό, τον ζητάμε, βγαίνει έξω και μας ανακοινώνει ότι έχει αιμορραγία και ότι δεν σταματάει και πως αν χρειαστεί θα προχωρήσει σε αφαίρεση μήτρας. Το παιδί γεννήθηκε φυσιολογικά, τέσσερα κιλά. Στον τοκετό ήταν μέσα ο σύζυγός της και όπως μας είπε η αδελφή μου πονούσε επειδή δεν είχε καλή διαστολή, έγιναν με οδύνες όλα αυτά. Επέμενε ο σύζυγός της και του φώναζε "γιατρέ σε παρακαλώ κάνε της μια καισαρική να σταματήσει όλο αυτό να ηρεμήσουμε", και του έλεγε "δεν υπάρχει λόγος ακόμη, δε βλέπω κάποιο λόγο να γεννήσει με καισαρική. Θα γεννήσει φυσιολογικά". Είναι γιατρός, τον αφήσαμε να κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που μας έχει τρελάνει, είναι ότι όταν βγήκε να μας πει ότι η αδελφή μου έχει αιμορραγία και αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός, από τις 15:00 εμφανίστηκαν στις 17:30, έξι παρά και απλά ανακοίνωσαν ότι πέθανε η αδελφή μου. Όχι ο γιατρός και η ομάδα, ούτε η μαία που βάλαμε, ούτε ο γιατρός που του δώσαμε χρήματα ούτε η μαία που πληρώσαμε, γιατί πληρώσαμε πέρα από τα κλασικά του νοσοκομείου. Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και φώναζα να ανοίξουν να μας ενημερώσουν. Έκτοτε δεν έχουμε ξαναδεί τον γιατρό, δεν έχουμε πάρει απάντηση για το τι συνέβη στην αδελφή μας. Έφυγε άδικα».

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

 

Το βράδυ της Πέμπτης, η οικογένεια της 34χρονης κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Λιβαδειάς, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ενεργοποίηση του αυτοφώρου για τη σύλληψη του γιατρού.

«Η οικογένεια της θανούσης έχει καταθέσει μήνυση κατά του γιατρού αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα το παραλάβουν αύριο. Η αιτία θανάτου θα ανακοινωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε χθες, παρουσία τεχνικού μας συμβούλου» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας., Λουκάς Καρράς, στην εκπομπή

.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top